Pragmatische werkwijze

Wanneer je als ondernemer of organisatie kenbaar wil maken waar je mee bezig bent en daarbij je producten en of diensten aan de ‘man’ wilt brengen, is een website nog altijd een belangrijk kanaal. Naast het daadwerkelijk tonen van je producten en of diensten, is het ook gewoon een digitaal visitekaartje: Je wilt simpelweg laten zien dat je bestaat. Natuurlijk zijn er meer redenen om een website op te zetten. En daar denkt CirkelMedia graag over mee. Om de juiste keuzes te maken voor een passende website, hanteert CirkelMedia de volgende werkwijze:

  Intake
CirkelMediamaakt een afspraak voor een intake. Naast een kennismaking nemen we samen de gewenste functionaliteiten voor de website door

  Voorstel
CirkelMedia werkt een voorstel uit, inclusief een ‘fixed price’ kostenplaatje en een planning

  Bouw
CirkelMedia zoekt een geschikt WordPress theme* en configureert deze conform het overeengekomen voorstel

  Oplevering
Bij oplevering wordt indien gewenst een nieuwe afspraak gemaakt om het content beheer toe te lichten

* WordPress theme
CirkelMedia maakt gebruik van templates (themes) die voor het WordPress platform zijn ontwikkeld. Hoewel er veel gratis themes in omloop zijn, maakt CirkelMedia vooral gebruik van betaalde themes. Deze themes worden door de maker geactualiseerd zodat ze ook blijven functioneren bij toekomstige WordPress updates.

Onderhoud
Het WordPress platform bestaat uit een basis software pakket met de mogelijkheid om extra functies toe te voegen in de vorm van zogenaamde plugins. Zowel de WordPress basis omgeving als ook de plugins worden regelmatig voorzien van updates. CirkelMedia houdt deze updates in de gaten en wanneer het noodzakelijk is om WordPress en plugins bij te werken, dan voert CirkelMedia deze werkzaamheden uit. Hierover wordt altijd eerst contact opgenomen me de klanbt om aan te geven dat CirkelMedia werkzaamheden dient uit te voeren. Gemiddeld genomen zal dit op jaarbasis ongeveer 4 uur in beslag nemen. Hiermee ben je dan verzekerd van een stabiele en veilige website!