Welcome to the Choices WordPress Theme - a theme that allows you to build unique skins in no time... x

Vacature portaal Mag ik bij u werken?

CirkelMedia ontwikkeld een vacature portaal Mag ik bij u werken? Dit betreft een vraag en aanbod site welke zich specifiek gaat richten op werkzoekenden die al langer zonder werk zitten. Daarnaast is het een portaal waar ook werkgevers terecht kunnen om openstaande vacatures te posten of CV’s van werkzoekenden te bekijken. De website is gebaseerd op Jobboard en Worpress applicatie met een bijbehorend theme. Jobboard heeft diverse social media integraties aan boord en zal straks een landingsplatform worden voor vraag & aanbod van vacatures in de regio Friesland.

Nieuwe website NetwerkPsychologen vordert gestaag

De nieuwe website voor Netwerk Psychologen is in aanbouw. De nieuwe site wordt gebouwd in WordPress en gebaseerd op ‘ theme 35165, Medical Center’. Deze betaalde template sluit perfect aan bij de eisen en wensen van Netwerk Psychologen. De site biedt een uitgebreid aantal mogelijkheden om diverse content soorten te ontsluiten. Voor Netwerk Psychologen is daarbij vooral van belang dat de diverse doelgroepen op de juiste manier worden bediend. Om die reden wordt de content ontsloten aan de hand van een doelgroepen navigatie structuur en een thema navigatie structuur.

De verwachting is dat voor eind mei de website in een test omgeving is gevuld. Als alles volgens planning verloopt, kan de nieuwe website eind juni de lucht in. Wordt vervolgd…

© Copyright - CirkelMedia 2014